Řekni si T-Mobile o férovou cenu

23. února 2013

Taky si myslíš, že by T-Mobile měl nabídnout své služby za férové ceny jako třeba TM v Rakousku nebo Polsku? Tak jim to napiš! Slibují, že pro zákazníky udělají, co jim na očích vidí. Volání za férové ceny nikdy nebylo blíž!



Uvidíme, zda to nejsou jenom sliby chyby. Chlubit se příběhem, že malé holčičce poslali plyšového růžového slona, je fajn. Ale najít odvahu rozpoutat skutečný konkurenční boj na našem trhu a začít lákat zákazníky na výrazně lepší ceny chce trochu víc, než jen masivní rozpočet na tančící slony a tučné prémie pro markeťáky.

Co musíš udělat?
Přidej se k této události a pozvi sem i své přátele. Pak jdi na stránku http://www.t-mobile.cz/web/cz/nasimtonej, přihlas se a napiš markeťákům z T-Mobile, jakou máš představu o férových cenách. A odešli. To je vše.

A pokud ti chybí inspirace, máme pro tebe několik tipů. Stačí si jeden vybrat a poslat ho T-Mobile.

Tip 1
Aktuální nabídka rakouského T.Mobile: 2.000 min volání, 1.000 SMS a 4 GB dat za 675 Kč. Za stejné peníze u vás dostanu jen 117 min volání, 100 SMS a 0,3 GB dat. Není to směšně málo? Rád bych dostal mnohem víc služeb! Volání, SMS i dat.

Tip 2
Za 249 Kč dostanu jen 0,4 GB dat. Přitom rakušák za 250 Kč dostane 10 GB dat! To je 25x víc! Proč nás chcete sedřít z kůže? Je to součást vaší "lázeňské péče"? Rád bych za 250 Kč dostal aspoň 5 GB.

Tip 3
V Polsku je neomezené volání do všech sítí za 479 Kč. U nás za totéž chcete 1.900 Kč. Proč mám platit 4x tolik jako Polák? Rád bych neomezené volání do 500 Kč jako je tomu jinde!

Tip 4
Polský T-Mobile dává 2 GB za 119 Kč. U nás za směšných 0,15 GB zaplatím 149 Kč. To je 1 GB za 60 Kč a tentýž 1 GB za 1.000 Kč. Chci férové ceny a pořádné pokrytí.

Tak neváhej na napiš jim! Ať slyší, co si skutečně přeješ!
Akce je omezena na stávající zákazníky T-Mobile, ale přidat se k akci můžeš i ty.

  1. Anonymní

    Už někomu odpověděli?

  2. Anonymní

    Bohužel psal jsem jim v úterý 26.2.2013 a nic - ani standartní automat typu "Děkujeme za mail, ozveme se vám" nebo tak podobně. Prostě jen další reklamní žvást od TM.